Maatjes Warmelo & Warmelo & van der Drift
moewenrechts2
sprachnaviholland
oben3
links1 moewenrechts
moewerest
Maatjes
streifenrechts
streifenlinks

Maatjesharing

Eind mei start het nieuwe haringseizoen. Vanaf dat moment mag overal weer de Hollandse Nieuwe worden verkocht. Warmelo & Van der Drift heeft door haar jarenlange ervaring het predikaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” ontvangen.

Wij stellen de consument in de gelegenheid om bij ons een emmertje diepgevroren haring te kopen om zelf de haring schoon te maken. U krijgt bij het emmertje Hollandse Nieuwe uiteraard een gebruiksaanwijzing. Voor diegene die zich de kunst van het haring schoonmaken wil besparen hebben wij ook vacuümschaaltjes met diepgevroren schoongemaakte haring.

Vlaardings Museum (tip)

Vlaardingen is de oudste haringstad van Nederland. In het oude centrum van Vlaardingen, aan de Westhavenkade is het Vlaardings Museum gevestigd in een historisch monumentaal pand. U kunt daar een uitgebreide collectie op het gebied van de visserij van vroeger bekijken. Voor info en de openingstijden van het Vlaardings Museum:  www.visserij-museum.nl. Direct aangrenzend aan het museum is ons bedrijf gevestigd.

mannhering
streifenadressunten
fahnerechts
schatten