Hartelijk Welcom bij Warmelo & van der Drift
moewenrechts2
sprachnaviholland
oben3
links1 moewenrechts
moewerest
Hartelijk Welkom
streifenrechts
streifenlinks
logomsc1

Warmelo & Van der Drift is sinds 1820 actief op het gebied van het verwerken van haring en de handel in zout. Achter de historische gevels aan de Vlaardingse Westhavenkade schuilt een  moderne fabriek waar diverse haringproducten worden geproduceerd. In 1995 ontving Warmelo & Van der Drift het predikaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Warmelo & Van der Drift heeft een leidende positie op het gebied van de export van haringproducten naar Duitsland, Frankrijk, Engeland en IsraŽl. Zij is gespecialiseerd op het gebied van de maatjesharing, maatjesfilets in plantaardige olie en vacuŁm verpakte, schoongemaakte haring. Dagelijks worden de haringproducten met koel- en/of vriestransport geŽxporteerd naar diverse landen.

Van oudsher is Warmelo & Van der Drift actief in de zouthandel – destijds met aanvoer door eigen schepen vanuit Portugal.

Sinds tientallen jaren vertegenwoordigt zij op de Nederlande markt de Solvay, tegenwoordig de Esco (European Salt Company) genoemd. De vis- en vleesindustrie alsmede de producenten van veevoer, badzout- en zuurkool behoren tot de afnemers van industriezout. In de winter wordt voor de gladheidbestrijding zout geleverd aan de gemeenten alsmede aan bedrijven en instellingen.

MSC certified company for Herring

mannhering
streifenadressunten
fahnerechts
schatten